tiistai 23. helmikuuta 2010

Iltapalaa iltavuorolaiselle

Mies teki viikonloppuna muutaman vuoron ylitöitä ja eilen tein hänelle vähän paremman iltapalan, kun hän tuli iltavuorosta kotiin. Heti ovella oli vastassa vahva valkosipulin tuoksu, oli kuulemma kuin olisi ravintolaan tullut.

Ja syy oli tämä...







Thaimaanmatkasta asti olen miehelle puhunut moneen kertaan valkosipulileivästä, ja nyt vihdoin kokeilin tehdä sitä itse. Leiväksi olisin halunnut pehmeää patonkia, mutta vehnäpaahto oli hyvää myös.

Ohje on hyvin yksinkertainen, öljyä ja valkosipulia leivän pintaan ja pari minuuttia 250 asteisessa uunissa. H.Y.V.Ä.Ä!








Ensimmäistä kertaa muuten paistoin broilerin filepihvit uunissa, ja nyt en voi ymmärtää miksi en ole tehnyt niin aina!?? Ei käryä, ei palanutta pintaa, ei lieden vierellä seisoskelua. Joskus minusta tuntuu etten ole kovin viisas...

3 kommenttia:

  1. Nam...tuliskohan hyviä ruispaahdosta samaan malliin, pitää kokeilla:) Mullakin on tuolla broikkufileitä jääkaapissa ja ajattelin niitä huomenna paistella, mutta taidankin laittaa juustot ja omenat sisään ja törkätä suoraan uuniin..pääsee helepommalla;)

    VastaaPoista
  2. Tätä leipä ohjetta on kyl pakko kokeilla.. Namm!! ja mikä parasta ohjekki nii helppo et mieki onnistun ;)

    T: Lare :D

    VastaaPoista
  3. Nämä oli kyllä HERKKUA ja mahtavat tuoksut kaupan päälle :)

    VastaaPoista