maanantai 13. syyskuuta 2010

Keittiöasiaa

Nyt kun tontilla on oikeasti jo tehty jotain, sisustusinto nostaa taas päätään. Ja se iänikuinen keittiö vaan pyörii mielessä.

Nyt kurkkasin Topi-keittiöiden tarjontaa ja tykästyin ainakin kuvien perusteella kovasti!

Varsinkin tähän!


Tähän asti ainoalta vaihtoehdolta on tuntunu sellanen ihan perus peiliovi, vai miksi niitä nyt kutsutaan. Mutta tässä olisi vähän erilainen vaihtoehto, edellisessäkin kun oli ne peiliovet (ne on niin nähty ;)) Ja eniten ihastuin tässä tuohon...hmm, voiko tuota nyt kutsua liesikuvuksi?? En nimittäin tykkää yhtään normaali liesikuvuista ja tämä ei ainakaan ois sitä sitten!

Ja mikä ihana pikku hylly, näen siinä kranssin! :)
Toinen kiinnostavan näköinen kokonaisuus Topilla oli tämä......Koska siinä on juurikin ne mustat tasot jotka haluaisin. Tämä kaipaisi vain jonkun vähän raikkaamman värin seiniin ja voilá!


Nyt kaipaisin kokemuksia ja mielipiteitä Topikeittiöstä yleensä ja lisäksi tuosta "liesikuvusta"... Oisko se ihan hullu ajatus? Inhoanko sitä vuoden kuluttua?? :D

8 kommenttia:

 1. Ihanilta näyttävät suunnitelmasi. Itse en uskaltaisi ko. liesituuletinta laittaa, koska tiedän kyllästyväni :) Mut se on vaan minun mielipide ja liesituuletin näyttää kyllä todella hyvältä .

  VastaaPoista
 2. Samaa pelkään, että kyllästyn, mutta silti se houkuttelee koko ajan vain entistä enemmän. Ja yritän itelleni selittää että sehän on kuiten aika simppeli, sellanen laatikko vaan.. eihän siihen niin helpolla voi kyllästyä! :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti tuosta ensimmäisen keittiön ovesta, meille tulee luultavasti sitä koko taloon. Lähes samanlainen ovimalli löytyy myös Puustellilta ja Nixi-keittiön Valanti mallistosta. Meillä kilpailutus on kesken joten lopullinen valinta on tekemättä.
  Käytiin tuon ylimmän kuvan talon taloesittelyssä keväällä ja keittiö oli kaunis luonnossakin. Liesituuletin on kyllä komea, mutta kieltämättä aika hallitseva.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maileen kommentista!Onko sulla vielä mitään tietoa Topin ja Puustellin hintaeroista?
  Niin se on hallitseva, joten illalla pyörittelin mielessäni ajatusta, että jos jättäiskin nuo pöytään asti ulottuvat seinämät pois, niin että jäljelle jäisi tuo "laatikko" jonka sisällä on lieskari ja saisin silti tuon hyllyn. :)

  VastaaPoista
 5. En tiedä vielä hinnoista, pahoin pelkään, että ainakin meillä saadaan karsia toiveita rankalla kädellä kun tarjoukset saadaan.
  Hylly on kyllä kiva ja tekee selkeästä keittiöstä kuitenkin hiukan maalaisromanttisen :-)

  VastaaPoista
 6. Luulen myös että en ehkä saa ihan sitä mitä haluan, keittiöt on niin järjettömän kalliita :( Mutta apukeittiö me esim. taidetaan ottaa suosiolla Ikeasta, samoin vessojen kalusteet.

  VastaaPoista
 7. Minä kyllä uskaltaisin laittaa tuon liesikuvun. Meillä ihan vastaava rakennelma, väri vaan toinen. Ihana!! Samoin tykkään kovasti noista mustista tasoista.

  VastaaPoista
 8. Kiva, Rilla, nyt innostuin taas! :D Onko sulla kuvaa tein keittiöstä blogissa?? Never mind, meen kurkkiin heti ja jos ei oo niin äkkiä laitat! ;)

  VastaaPoista