perjantai 26. helmikuuta 2010

Kiireitä ja aurinkoa

Meillä on ollut kotona melkein koko viikon kamala hässäkkä, joka nyt onneksi alkaa olla ohi, ja ensi viikolla voin sen sitten paljastaa. Pää on ollut kyllä niin täynnä tätä yhtä asiaa, ettei muuta juuri ole jaksanut ajatellakaan.Mutta jotain kerrottavaa on tälläkin kertaa, me nimittäin varattiin syksyksi matka Mallorcan Alcudiaan! Ihanaa päästä taas lämpöön, Thaimaanmatkastahan onkin jo kuukausi. ;) No, pitäähän noiden muidenkin päästä jonnekin ja ilman äitiä niitä ei voi päästää! :D

Lähdemme tuttavaperheen kanssa omatoimimatkalle, lennot varailtiin Norwegianin kautta ja majoitus suoraan hotellista. Kyllä siinä vaan säästää aika paljonkin, ja nyt pääsemme 10 päivän lomalle koko perhe samalla rahalla, joka minulta meni yksin viikon Thaimaanmatkaan. Selvää säästöä! ;)


2 kommenttia:

  1. Mukavaa ja mikä parasta sulla ei ole mitään paineita kun kesä menee nopeasti...nimittäin kun sinun kesä jatkuu sitten syyskuussa:)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa päästä lasten kanssa lomalle, oli niitä niin Thaimaassa ikävä! Ja Piitun puolesta olen niin ilonen, pääsee hyvän kaverinsa kanssa sinne leikkimään ja polskimaan. Ja ite pääsen espanjaa puhumaan, mikäli yksikään sana suostuu tulemaan ulos suusta ;)

    VastaaPoista