torstai 4. maaliskuuta 2010

Uusiin maisemiin

No NYT kerkeän hetken istua. Poika nukkuu joten pakko on itsekin hieman hiljentyä. Mutta mitä täällä sitten on tapahtunut... Kaikkea. Alotetaas alusta.

Syksyllä 2009 laitoimme talon myyntiin. Muutamia katsojia kävi, mutta yhtään tarjousta ei tullut. Marraskuun lopulla sopimus kiinteistövälitysfirman kanssa päättyi ja olin tyytyväinen, saatiin jäädä jouluksi kotiin.

Tuli tammikuu. Mies soitti töistä, että työkaverinsa tuttu oli kysellyt meidän taloa, oli nähnyt sen marraskuussa Etuovessa. Olivat juuri muuttaneet paikkakunnalle ja etsivät omaa kotia. Sovittiin heidän kanssa näyttö ja pari viikkoa tästä oltiin saatu jo hintakin sovittua! Viime viikolla sitten tehtiin vielä kuntotarkastus ja eilen kirjoitettiin nimemme kauppakirjoihin.

Hurjalta tuntuu, ei voi muuta sanoa. Mutta tätä on suunniteltu ja toivottu jo pidemmän aikaa, joten missään nimessä ei ole kaduttanut.

Uusi asunto löytyi helposti, kaupungin vuokra-asunnoilta. Tänään olen sitä ollut siivoamassa, ja samalla otin siitä pari kuvaa tyhjillään.


Makuuhuone, olohuone ja eteinen.
Kaikkien huoneiden seinät ovat vastamaalattuja, edellisen asukkaiden jäljiltä ei ole reikääkään seinässä. Kaiken lisäksi sävy on melkein sama kuin nykyisessä kodissamme, helpottaa sopeutumista huomattavasti! ;)


Eteisen naulakko, keittiö ja kylpyhuone, väripilkkuineen. :)
Pinnat ovat kuluneita, mutta puhtaita. Se riittää.
Kylpyhuoneeseen on tulossa uusi lattia, meneillään olevan putkiremontin yhteydessä.


Eikä maisemissakaan valittamista ole. Olohuoneen ikkunasta näkyy puistoaluetta, ja siellä jossain lumen peitossa on myös lasten liikennepuisto. Keittiön ikkunan alla on päiväkoti. Tänään siivouksen lomassa katselin välillä lasten touhuja, pienimmäinen istui rattaissa, isommat kiipeilivät aidan yli kun hoitajat olivat toisaalla.Ensi viikolla pääsemme sitten muuttamaan, kun miehellä on vapaata. Siihen asti kotona on aika kaaos, ja toivon totisesti ettei kukaan tule juuri nyt kylään. :)

Enköhän kaiva Kannustalojen esitteen&millimetripaperin esille, kunhan pääsemme asettumaan uuteen kotiin. Tai Kömpsään, niinkuin meillä sanotaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti