perjantai 20. elokuuta 2010

Työvoitto!Siis tämä kävi jo työstä! Edellisen postauksen jälkeen oon joka päivä pari kertaa kokeillu saada nämä kuvat tänne sulassa sovussa ja oikein päin ja NYT VIHDOIN onnistu!

Vähänhän nää on noloja, ku kameralla otettu niistä oikeista kuvista ja näkyy noi taitokset, mutta skanneri on rikki niin skanneri on rikki.

Ensimmäisenä talon etupuoli.

Vasemmalla Piitun huone, oikealla meidän ja kuistin katoksen alla keittiön ikkuna. Ihana ku ku kukaan ei pääse yllättään, inhoan säikähtämistä! ;)

Ja saan kuistin, jeeee!!!Pohjosen suunnassa on makuuhuoneen kapea ikkuna ja kylppärin ikkuna. Ylös tulee vaan koristeikkuna, kun ei sitä yläkertaa tehä.Ja tässä se on, ihana ihana terassi!!
Edellisessä talossa oli niin onneton terassi että käyttämättä jäi. Tänne on jo ainaki kahden illanistujaiset suunniteltuna! :)
Eli 3 keskimmäistä (korkeaa) ikkunaa on olohuoneen, ja nuo reunimmaiset 2 pienempää on terassin. Tässä ei näköjään oo sitä tummennusjuttua, näyttää ku ois kaikki akkunat samassa tasossa. Terassin mitat on 9x3m.
Eteläpäädyssä on sitten lastenhuoneiden ja veskin ikkunat.

Ja kokeilenpa vielä jos tuon pohjakuvanki sais oikein päin, kivempi kattoa...Jess!!! Tää on niin mun päivä! :)


10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen talo teille tulossa. Minäkin tykkään, että terassin täytyy olla suuri. Ja tällä hetkellä rakennamme taloa, jossa on suuri terassi :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen talo!!!!
  VOitko kertoa pari nippelitietoa:
  minkä talofirman talo on?? JA paljonko on neliöitä??? Teidän talo näyttää aika pitkälti siltä, mistä mä haaveilen!!
  Olen siis iloinen jos vastaat noihin kyssäreihin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna ja lattenainen!

  Talon on piirtäny meidän suunnittelija, minun supertarkkojen ohjeiden mukaan. Se saattaa vähän ehkä mahdollisesti muistuttaa erään nimeltämainitsemattoman talofirman taloja, jotka kuitenki jäi reippaasti meidän budjetin ulkopuolelle. ;)Tehdään siis pitkästä tavarasta. Huoneistoala on 143 ja kerrosala 162.

  VastaaPoista
 4. Aika tarkat ohjeet olet antanut. Olisin ollut ihan varma, että se on Kannustalo. :) Tulee kaunis talo!

  Meidän suuri terassi on ihana, vaikka ei ollakaan vielä ehditty sitä käyttää. Meillä on näköjään aika samanlaiset pihaunelmat. Oli mukava lukea, että tykkäsit purppuratuomesta edellisellä pihalla. Olen ajatellut sellaisen hankkia.

  Liityin lukijaksi, niin voin seurata projektianne. :)

  VastaaPoista
 5. mä olisin kanssa veikannut Kannustaloa :D
  Saako teidän budjettia udella???

  VastaaPoista
 6. Kivannävköinen talo on :) Onnea projektiin!

  VastaaPoista
 7. Kiva, Tuireki täällä :) Ai sekö näyttäs Kannustalolta? ;)

  lattenainen; mulla ei itseasiassa ole itelläkään ihan varmaa tietoa budjetista vielä. Se on sen käsissä, joka käy töissä ja maksaa laskut. ;)

  VastaaPoista
 8. Ja kiitos Wilhelmiina! :) Jotenki tämä bloggeri taas mua härnää, ei näyttäny sinun kommenttia ku äsken luin nuo muut. Kävinki "teillä" eilen. :)

  VastaaPoista
 9. Moi!

  Ai että teille tulee nätti talo! Pohjaratkaisu on aika samanlainen, mitä meille tulee. Teillä on vaan enemmän neliöitä...Kiva kurkkia suunnitelmianne!!

  VastaaPoista
 10. Oman kodin onni; Kiitos! Ja kivan ku kävit. :) Katoinki eilen että teillä on vähän samanlainen pohjaratkasu mutta 1 makuuhuone enemmän.

  VastaaPoista