keskiviikko 25. elokuuta 2010

Uutta ja vanhaa ikeaa

Pari päivää sitten kolahti laatikkoon uusi Ikean kuvasto. Paniikissa selasin lehden läpi, ettei ne vaaaaaan oo poistamassa valikoimista niitä minun lemppareita.

Ei ollu. Ainakaan vielä.
Ja jotain uutta, harkitsemisen arvosta oli tullu myös.

Lipasto vois sopia Lukan huoneeseen, tuon ruututapetin kanssa. Mutta en ole varma tuosta väristä, uskallanko...


Oikean reunimmainen kaappi Lukalle vaatekaapiksi (jos ja kun en mitään ihanaa wanhaa löydä).

2 muuta kaappia voisivat taistella paikasta uudessa olohuoneessa. Luulen että vasemmanpuoleinen voittaa, laatikon mitalla.


Peili "vierasvessaan", mustavalkosen lattian kaveriksi.

Alempi lamppu kodariin, ylempi kodarin vessaan. Tai sitte vessoihin...

Yllättävän paljon kaikkea kivaa ja edullista sieltä löytyi, siis sellasta mitä voisin tosissani ottaa kotiini. Ja yksi kiva keittiönovimalli kuvastossa vilahti myös, ehkä Ikean keittiö saa vielä paikkansa karsinnoissa...Tontille oli merkattu talon ja tallin nurkat ja huomenna on aloituskokous.
Huomiseen!
p.s. Lähetin just elämäni ensimmäisen oikean työhakemuksen :)

2 kommenttia:

 1. pelottavan sama on meidän maku :). Ostinkin lastenhuoneeseen tuon ylimmän laatikoston, tosin se jo vähän meni rikki kun yritettiin sitä siirtää nostamalla (sisällä oli vain lastenvaatteita). Eli joko oli huonosi koottu tai ei niin kestävä laatu. Nuo lamputkin on meillä yläkerran kylppärissä, ihan kivat on kyllä mutta ei myöskään ihan kestävintä laatua (lasi on ohuen ohutta ja yksi rikkoutui jo ennenkuin pääsi seinälle).

  Ja ihan samoja kaappeja kuolasin minäkin. Tosin työhuoneeseen kirjoille :)

  Tsemppiä työnhakuun!! Ja raksailuun!

  VastaaPoista
 2. :) Mietinki taas tuota Ikean laatua, kovin kovalle kulutukselle joutuvaa tavaraa en sieltä ehkä uskalla hankkia, mutta lamput on esim niin edulliset että harkitaan vakavasti! Toisaalta myös valkoset Ektorp-sohvat ois kivat, ja HALVAT.
  Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan!

  VastaaPoista