perjantai 26. marraskuuta 2010

Pieni Joulu

Mulla ei jotenki ole minkäänlaista innostusta laitella Joulua tänne vuokrakämppään, mielessä on vain sata ja yksi asiaa, mitä laitan sitten ens jouluna uuteen kotiin. Ja tuskin me jouluna täällä paljoa ollaankaan. 

Harmittaa vain ettei sitä joulufiilistä oikein saa mistään. Että jotain pientä on pakko laitella kuitenkin. Jotain tosi pientä. 

Sypressit on IHANIA! Ostin pari jo muutama viikko sitten, mutta toinen ei viihtyny meillä. :(

Joulusempia tyynyjä puusohvalla.

Vähän punaista myös kranssiin, tv-tasolla tönöttävän vanhan ikkunan kaveriksi.

Ja löytyipä laatikoista myös tämä jättitähti. Kaivoin sille jo lampunki valmiiksi, kunnes muistin että tämän ikäluokan taloissa EI ole pistokkeita ikkunalampuille. Hyhm.
Lastenhuoneesta puuttuu vielä valot ikkunasta. Ne vaan täytys saada laitettua niin, ettei eräs nimeltämainitsematon tuholainen näe. Jospa ne sitten sais olla paikallaan sinne jouluun asti. ;) 


Ja mitäköhän ens vuonna laitan? No ainaki....

-Kynttilöitä, paljon kynttilöitä

 -Adventtikynttilät saviruukkuihin keittiön ikkunalle

- Valokranssit ikkunoihin

 - Joulutähdet olohuoneen ikkunoihin

- tonttuja

- Joulusukat

- Itse tehdyt adventtikalenterit lapsille

- Lyhtyjä kuistille

- Pienet kuuset varastossa oottaviin maitotonkkiin

 - ja kynttilöitä!


Ens joulua ootellessa....

5 kommenttia:

 1. Jippii, lisää postauksia tullu, mie en oo käyny pariin päivään täällä :) Siis meillähän on Tanja vanha (siis meijän ikänen) talo = tosi vanha! niin ei tietenkään löyvy niitä ikkunapistokkeita. Asia ratkaistu parissa ikkunassa iskän jälkiasennuksina, mutta ihan ite oon ratkaissu asian köökissä niin että laitan joka vuosi toosi kamalan jatkiksen sinne tähen johon päähän ja avot meillä on tähti valoineen keittiössäkin. Sen saa sitte kivasti piiloon tuonne verhon taakse, niin kukaan ei tiiä että meillä on siellä jatkoroikka ;)

  t. Yks tosi vanha ;)

  VastaaPoista
 2. Siis sehän ei haittais mitään vaikka tämä kommentoija lukiski kommenttinsa ennen sen lähettämistä, siis tarkoitus oli kirjoittaa vanha talo ei siis tanja vanha :D Sortsi!

  t. Jossu

  VastaaPoista
 3. moi, ensimmäistä kertaa blogissasi. luin noita aiempia postauksiasi, ja ihana pönttöuuni! haluaisin ehdottomasti sellaisen, jos joskus muutan omaan taloon. ikää on jo 29, mutta taloudellinen tilanne huono :/ hyvä valinta kuitenkin, jos pönttöuunin valitsit :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Kurkkasin tänne, kun olit tupsahtanut lukijaksi minun blogiin...kiitos:)
  Ihana tuo jättitähti!

  VastaaPoista
 5. Johanna kyllä mie aivan tajusin tuosta että me ei olla vanhoja, se talo vaan :D

  Anonyymille tervetuloa ja kiitos kommentista! :) Oon jo muutamaan kertaan miettiny että josko sittenki unohetaan tuo pönttöuuni, mutta en voi!! :)

  Ja Anulle myös tervetuloa! :) Tähti raukka oli vähän kärsiny tuolla ahtaassa kaapissa, en saanu sitä aivan kuosiinsa enää.

  VastaaPoista