torstai 25. marraskuuta 2010

Sairastupa

Eli kipeänä ollaan täällä(kin). :( Lapset on onneksi jo paranemaan päin, molemmilla korvakuurit menossa. Mutta nyt mulla nousi kuume myös! Tätä ei tapahdu kovin useasti ja olen aivan raato. Sen lisäksi mielen päällä kirveltää kaikki combatit ja pumpit, jotka jouduin perumaan. Tästä en tykkää!


Mutta mitäs täällä on tapahtunu? No oon taas vaihteeks sotkenu koko olkkarin. Lukan sängyssä oli aivan liian iso päiväpeitto ja päätin alkaa tekemään uutta peittoa ja tyynyjä, niitä tarvitaan aina. 
Tottakai mietin vuoden eteenpäin ja päätin värit tulevan huoneen väritykseen sopivaksi. Jos nimittäin sattuu, että mieli ei muutu. ;)Lukan huoneeseenhan on tulossa yhdelle seinälle se ihana harmaa ruututapetti, joka löytyy mm. täältä. Muut seinät varmaankin maalataan vaalean harmaalla. Ehkä. No mutta harmaata kuitenkin. Joten tässä tyynyt.


Eurokankaasta löysin kivaa valkosta puuvillapikeetä (?), joka ei oo ihan sileää. Se on... non-sileää. :) Ja sen kaveriksi otin harmaa-valkosta pikkuruutua. Ja se päiväpeitto.... Siitä saatto mahdollisesti tulla liian iso pala purtavaksi, mutta vielä en ole luovuttanu. Eli nappasin äidiltä mukaan minun vanhan, kamalan, sinisen tikkipeiton. Ja ajattelin tikata siihen uuden päälikankaan. 
Päälikangas on myös vaalean harmaa, se näkyyki tuossa peiton päällä vähän. Ihan perus. 


Ainoa pieni kivi kengässä on tuo harmaan sävy. Oisin halunnu vähän raikkaamman, tuo oli ehkä aavistuksen tunkkasen värinen. Mutta se nyt sattu olemaan ainoa tarpeeksi leveä kangas, ettei minun nyt sentäs tarvii alkaa tilkuista sitä peittoa tekemään. Asia kerrallaan! :)


Mutta ajattelin vielä kokeilla pelastaa tilanteen valkoisilla kanttauksilla peiton ympäri. Jos se sillä vähän raikastus. Hoppas!


Ja tätä kovan onnen kangasta olen yrittäny muutamaan otteeseen metsästää Ikeasta, tuloksetta! Nettisivujen mukaan sitä pitäs siellä olla, mutta ei. Tämäki vois olla kiva niihin peiton reunoihin, sikäli mikäli kangasta joskus löytyy ja jos harmaat ei riitele keskenään.
Kiitos kaikille kommentoijille ja uusille lukijoille, on niin mukava huomata ettei tämä aivan yksinpuhelua kuitenkaan ole! :) 

Mun tekis mieli jotain arvontaa kehitellä, kun on jo 10 rohkeaa lukijaaki ilmaantunu, mutta ensin täytynee tervehtyä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti