keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Sisustussuunnitelmia Värisilmässä

Kävin jo kai noin kuukausi sitten Värisilmän sisustuspäivillä kattelemassa tarjontaa ja valitsinkin alustavasti melkein kaikki pintamateriaalit. Hassultahan se tuntu, kun aikaa on vielä vaikka kuinka, mutta pitää kai vähän katella sitä budjettiaki. Ja tiiän, että kyllä tässä vielä kiire tulee siitäki huolimatta! :)Lattialaminaatti
Colorama Ideo Perfection, väri 2989 Polar Ash

Kuvaa en meinannu löytää, en sitten millään. Tämä on joku aivan uusi, ei edes Värisilmän sivuilla vielä ole kuvia. 
Mutta tässä se on, tuo oikean reunimmainen! 

(Kuva: www.kodinrakentajainfo.fi)Kylpyhuone & kodari & kodarin wc

Kaikkiin kolmeen tilaan tulee sama lattia ja se on tämä. Minun muistin mukaan ei näytä luonnossa aivan noin harmaalta, mutta sinne päin!

(kuva: Pukkila)

 Kodarin seiniin tulee kauttaaltaan valkoinen paneeli.  Kylpyhuoneen ja wc:n seiniin valitsin valkosen Thassos Blanco laatan ja saman sarjan tehostelaatan. Molemmat on 31x45 cm. Laatta ei ole aivan puhtaanvalkonen, tehostelaatassa on ihanaa helmiäistä kuviota.

(kuva: Värisilmä)

Toisen wc:n seiniin päätin laittaa myös valkosen paneelin, ja lattiaan Pukkilan kasikulmasta laattaa, jossa on pienet mustat laatat kulmissa. Kuvassa sinisenä ja ehkä pienempi laatta, mulla oli mielessä se melkein 10x10 cm kokonen laatta. Toinen vaihtoehto ois valko-vaaleanharmaa, houkutteleva sekin!

Keittiöön valitsin täysin jotain muuta, kun mitä olin alunperin ajatellu! Kuviollista tapettia tulee kuitenki vain yhdelle seinälle. Loput seinät, eli kaappien päälliset tulee tollasella...ruskeanharmaalla(?), jota on tuossa kuviollisessaki siellä täällä vähän. 


(Kuva: wallstore.se)

Välitilaan tulee Pukkilan valkoinen fasettireunainen laatta.


 (kuva: Pukkila)


Makkariin valitsin Designers Guildin vaalean tehostetapetin, jonka kuvio on (muistaakseni vähän helmiäishohtonen) ja loput yksiväristä vähän hohtavaa. 

(kuvat: tangletreeinteriors)
 Piitun huoneeseen katoin yhden äklöromanttinsen tapetin, mutta se on hyvätty jo tunti valinnan jälkeen. Luulen että huone tullaan vaan maalaamaan, korkeintaan yhelle seinälle tulee jotain kuviotapettia. Ja jotain tämän sävystä... (olettaen, että väri on edes jotain tänne päin luonnossakin)


(kuva: Tikkurila)Lukan huoneeseen on edelleen tulossa Sandbergin harmaa  "Rut",  jota Värisilmä ei kylläkään myy.

 
Olohuoneseen valitsin sillon kuukausi sitten tämän....(joka ei tässä näytöllä kyllä juuri näy, liekö sitä erottaa seinästäkään?!)
Tai tämän...Mutta kotia päästyäni löysin sitten tämän, ja se nyt on näistä kolmesta voitolla. Tosin olen sittenki ehkä kääntymässä johonkin vaalean harmaaseen, kuvio vois olla sama.

 (kuvat: wallstore.se)Tällä hetkellä tilanne on se, että en voi sietää tuota makkarin tapettia, eli vaihtoon menee.
 
Laminaattiin olen kyllä sitäki enemmän ihastunu, se oli niin täydellinen!
Mietittävää on edelleen, koska jossain vaiheessa olin ajatellu että meille tulis ripaus mustaa. Siis "musta lanka". Mutta tällä hetkellä sitä ois tulossa vaan keittön tasot, vähän vessan lattiaan ja eipä sitte muuta. 

Onneks on aikaa!

5 kommenttia:

 1. Voi kun ihania vaihtoehtoja sinulla. Tulee ihan oma rakentamis aika mieleen .

  VastaaPoista
 2. Kiitti Johanna! Tässä näkee itekki tuon kokonaisuuden hyvin, ku on kaikki samalla sivulla.

  VastaaPoista
 3. Hienoja valintoja kyllä! Mutta sellainen varoituksen sana; meillä on tällä hetkellä veskissä/kylppärissä tuota pientä valkoista laattaa, missä on nuo siniset välikuviopalat. Meillä on valkoisella saumauksella ja on kulkureiteillä todella hankala pitää puhtaana, eli tummuu...

  VastaaPoista
 4. Voi ei Tanja! Tuuppa kattoon minkälainen välitilan laatta meille tuli viikko sitten keittiöön :) On sulla sitten hyvä maku, mie taijan muuttaa teille sitten kun talo valmistuu :DDD


  t. Jossu

  VastaaPoista
 5. Oman kodin onni: Kiitos vinkistä, olin nimittäin jo mielessäni salaa haaveillu, että sitä mustavalkosta laattaa tulis myös kodari/kylppäri/wc. Eli ei, siellähän se likasin liikenne on! :)

  Jossu mie tuun kyllä kattomaan, että onko se samalla lailla ladottuki vielä! Tuu vaan meille, ei meitä haittaa. :D

  VastaaPoista