lauantai 18. joulukuuta 2010

Ulkovalot

Käytiin taas viime viikolla Topi-keittiöllä ja tullessa pysähyttiin Iin Kärkkäiselle. Kaiken muun kivan "roinan" lisäksi sieltä löyty toooosi kivat ulkovalot! Hauska sattuma, kun oltiin aamulla menomatkalla just puhuttu, että minkälaiset laitettas.. Ei liian modernia, mutta ei liian kruusattujakaan. 

 Nämä ensimmäiset oli jotain ehkä mahollisesti 120 korkeita, ja ne sopis ajotien reunalle. 30 euroa/kpl. ei paha ollenkaan!Tälle korkealle, kolmihaaraselle meillä ei ehkä ole tarvetta, mutta voishan sen takapihalle laittaa ihan sen takia että se näyttää kivalta.


Tässä näkyy vielä tuo pieninki koko. Kotona huomasin sitte vielä että noitahan oliki tollanen "roikkuva" malli ja sitte tollanen vähän terhakampi versio. ;) Suurempi makso 17 euroa ja pieni 9 euroa.

Nappasin nopeasti pari kuvaa kännykällä, ja huomasin vasta kotona että otin kuvia melkein vain valkosista. Mutta miltäs ne sitten näyttää valkosta taloa vasten?? Vai tarviikohan niiden edes näkyä minnekkään?


P.S. Piirsin paintilla näin hienon ..tällasen! :)  Mustat pallot ois niinku niitä valoja. Nuo suurimmat oikeassa reunassa niitä matalempia ja takapihalla kolmen rykelmä on se suurin. Löyty sillekki paikka, pitäähän leikkimökkiki valaista!?

...Niin ja nuo vihreät pallot on puita. Senhän te jo tiesitteki?

2 kommenttia:

  1. Vau, tosi hyvän näköisiä lamppuja! Ja miten edullisia... Jos joskus vielä rakennetaan (minä aina haaveilen siitä merenrantatontista), niin pidetään Kärkkäinen mielessä.

    Minkä värinen katto teille tulee? Meidän valkoisessa talossa mustat ulkovalaisimet, mutta myös katto tummanharmaa. Sopii mun mielestä erittäin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  2. No siinäpä se onkin, ku meille tulee punanen tiilikatto. :/ Mustan oisin halunnu ja siihenhän nuo mustat ois sopinu hyvin. Ja mustan etuoven oisin laittanu myös, jos katto ois ollu musta. Kaupunki rajottaa tätä minun elämää nyt rankalla kädellä. :D Mutta edullisia oli, siitä ei voi kiistellä. Kerranki näin!

    VastaaPoista