lauantai 5. helmikuuta 2011

Uutta Ikeaa

Käväsin pari päivää sitten Ikeassa ja bongasin sieltä ihastuttavan uutuuden, jota ei vielä edes nettisivuille ollu päivitetty! Nappasin kuvan vain sen takia, että sain heti kotona sen näyttää.. Sopiskohan tämä sen Ektorpin kaveriksi? Ihan eri harmaa ku Ektropissa, mutta valkosen kanssa hyvä!


Ainoa miinuspuoli on nuo jalat, mutta ehkä niiden kanssa elää. Niin ja tässähän ei ole irrotettavia päällisiä (paitsi ehkä tuossa istuinosassa?)... Mutta sen en anna häiritä, kun olen tässä haaveillu sellasesta höyrypesurista muutenkin. :)

6 kommenttia:

 1. Onpas komea laiskanlinna. Onkohan muita värivaihtoehtoja? Ja luultavasti kuvassa näkyvä hinta on kruunuissa? :D Vai näekö edes oikein että 1795?

  VastaaPoista
 2. Ei näkyny muita värejä ja juu, hinta on tosiaan kruunuissa! :) Halvempi tuo on kun Ektorp, täytyy ihan tosissaan harkita. Jos vaan vois ottaa ja kantaa tuon sinne sohvaosastolle, harmaan ektorpin viereen ;)

  VastaaPoista
 3. Ooooh! Tuo mulle nyt ja heti. Emmä haluakkaan enää ektorppia.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli Sanna vähän sama reaktio kun tuon näin! Mutta nyt ois kiva jos Ikea tajuais tuoda markkinoille myös saman tyylisen sohvan, niin ei tarvis miettiä että sopiiko vai ei ja mitä ihmettä! :D

  VastaaPoista
 5. Tuohan näytti tosi kivalta, oispa kiva jos keksisivät tehdä saman valkoisena :)

  t. Jossu

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja toimivan näköinen. Täytyykin käydä Ikeassa pitkästä aikaa. Olen havitellut sieltä yhtä mattoa :)

  VastaaPoista