sunnuntai 30. tammikuuta 2011

No keittiöjuttuja...

Taas vaihteeksi jumitin itteni ja niskani Ikean keittiösuunnitelun seurassa. Edellisessä keittiöpostauksessa, mietinnän alla oli vitriinikaapisto. Välitilalla vai ilman. Lukijalta sain vielä ajatuksen kokeilla syvemmillä alakaapeilla, eikä tuo nyt sitten NIIN ahtaaksi menny, kun olin luullu. Vai miltä se näyttää??


Eli tässä kuva ylhäältä päin, yritin ettiä sinne suunnilleen oikean kokosen pöydän... 

Seuraavasta hahmottaa ehkä paremmin, minkä verran tilaa jää. Harmi että meidän netti pätkii ja tuo ohjelma jumitti sen verran, ettei mulla riittäny hermot laitella keittöntuoleja paikalleen. 

 Vitriinikaapisto edestä päin...

Ja tältä se näyttäs toisenlaisilla ovilla! Niin että keksin tässä nyt vielä yhden asian lisää mietittäväksi...

  
Kerro, kerro kuvastin, minkä SINÄ laittasit? Meneekö liian ahtaan näköseksi? Kummat ovet?


2 kommenttia:

  1. Nuo vitriinikaapit on niin kauniita. Olen ihastellut niitä monissa blogeissa. Itse en laittaisi tuohon kaappia ollenkaan :), vaan yrittäisin mahduttaa vitriinikaapin jonnekin muualle. Meillä käy niin isoja porukoita kerralla syömässä ja halausin aina mahduttaa kaikki saman pöydän ääreen. siksi jättäisi mahdollisimman paljon tilaa pöydän ympärille. Nyt meinaan harmittaa oma ruokailuerkkeri, joka rajoittaa ihmismäärän pöydän ääreen aika tehokkaasti. Mutta oliko teillä erikseen vielä joku salin pöytä tms?sittenhän ei ongelma... ja ei ongelma muutenkaan välttämättä, jos ei tarvi pöydän ääreen mahtua 12 henkeä kuten meillä aika usein.

    VastaaPoista
  2. Ei taida tuo vitriini mahtua muualle, eikä erillistä ruokailutilaakaan ole :/ Meillä ei kauhean useasti ole tarvetta niin isoa porukkaa mahduttaa pöydän ympärille ja kai tuohon saa tarvittaessa ainakin sen 8 tuolia pöydän ympärille menemään, kun silloin ei luulis olevan liikennettä kodariin tai makkariin..? Tai mistä sitä tietää :D Se suuri ihana ruokailutila tehdään sitten sinne seuraavaan taloon... ;)

    VastaaPoista