keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

En tiedä mitä pahaa oon tehny mutta ei meinaa taas mikään onnistua. :/ Viimesin hitti nyt oli tää, että unohdettiin kortinlukija Ouluun viikonloppuna, enkä meinannu saada kuvia koneelle. Ihme ja kumma, löysin nyt jostain miljoonalaatikon pohjalta piuhan, jolla kuvat sai suoraan kameralta koneelle. Ja osasin jopa käyttää sitä.

Ja nyt kun tarkemmin ajattelen, niin eihän tässä mitään hätää ollukkaan! :DViime viikolla saatiin vanha koti siivottua ja luovutettua.Kaiken maailman ihme roinaa sieltä vielä löytyi, kun mentiin siivoilemaan muka tyhjää taloa. Ja vielä keittiön pöytäkin!Odotin viimeseen asti sitä haikeaa oloa, jonka luulin kuuluvan asiaan, mutta ei näkyny, ei kuulunu! Sitten se tietysti iskee, kun mennään siellä ekaa kertaa käymään kylässä. Kiva.Se menneestä, sitten tulevaan! :)

Piitu oli maanantaina pitkästä aikaa kerhossa ja tuli sieltä maailman suloisin virpomisoksa mukanaan!Kohtahan se pääsiäinenkin tosiaan on...Ja tästä sainkin suuren inspiraation, joten Tiimariin mars!

Jotain kerkesin jo saada aikaiseksi, mutta ei vielä julkaisukelpoista. :)Ja sitten kävin vielä Ikeassa kehysostoksilla, saan vihdoin lasten ihanat kuvat seinälle.
Jospa kohta sais nurkat ojennukseen ja rauhan sielulle. :)Niin, ja peiliä ei ole edelleenkään.
Hommahan sujui hyvin myös Piitun ja kameran avulla, kunnes tyttö ilmoittikin kuvaavansa vaan Lukaa, joka on helpompi saada kokonaisuudessaan kuvaan kun on niin pieni! Ok, äiti menee ja ostaa peilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti