perjantai 12. maaliskuuta 2010

Pulkkailua ja peilinkorvike

Hiihtolomat kun on (siis joillakin, ei meillä), on tottakai myös hiihtolomakelit!
Aamulla suunnattiin pulkkamäkeen, ja hienot punaiset posket saatiin kotiintuomisiksi.
Yritin kovasti kuvitella miltä ranta näyttää taas kesällä, kun lumet sulaa ja aurinko lämmittää aivan uusilla voimakkuuksilla.. Vaikeaa se oli, mutta nytpä on pari kuvaa joihin verrata sitten muutaman kuukauden päästä.
Ja iltapäivällä sitten käytiin tyttöjen reissulla, lelukaupassa ja "äitin kaupoilla".
Ostin itelleni ihan ohimennen Vero Modalta hupparin, jota en sovittanut ollenkaan. Kotiin päästyäni kokeilin sitä, mutta miltäs se nyt näyttää kun sitä katselee itsellään päällä, ei miltään tai jopa kamalalta (kun on sitä läskiä siellä ja täällä ja tuolla kynnen alla). Keksin sitten antaa kameran miehen sievään käteen ;)...ja selvä peli, huppari sai jäädä! :)

Kameramiestä tosin täytyy kouluttaa odottamaan että kuvattava on saanut vatsansa vedettyä sisään ja kätensä&hiuksensa (pihkuran pakkanen ja sähköiset huivit!) laskeutumaan. Ja ilme, pitää keretä oottaa ilme!


Ja vielä...
Näin jännittyneeltä näyttää äidin muru joka on ensimmäistä kertaa elämässään menossa elokuviin, Risto Räppääjää katsomaan! :) ...+ viereisessä pöydässä istui tuttu poika ;)


Viikonloppuja! :)
4 kommenttia:

 1. Kiitos kommenistasi! Kiva kuulla että luet blogiani, olen monesti miettinyt että kuka sitä lukee :) Samalla sain uuden blogin luettavaksi!
  Kivalta vaikuttaa! :)

  Terv. Sonja

  VastaaPoista
 2. Muistin kuin muistinkin jättää puumerkkini :) Oletpa kaunis!

  VastaaPoista
 3. Sonja kiva ku kävit ja juu, minä sitä luen :)

  Linnea: Hienoa! Ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 4. Nii mitä läskiä ja missä siellä ja täällä?? Sulla mitään läskiä oo... :)

  T: Laura

  VastaaPoista