tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ensimmäiset kevätjuhlat

Meidän pikku rinsessa on käynyt seurakunnan kerhossa siitä asti kun täytti 3 ja sunnuntaina oli ihka ensimmäinen kevätjuhla. :)Aamulla ostetiin maidonhakureissulla Prismasta uusi mekko. Hienompiakin olisi äidin mielestä ehkä ollut, mutta tytöllä on kohtalaisen kova luonto ja oma tahto ;D
Kirkossa lapset esitti muutamia lauluja, mm virren "Jumala loi". Kaikille lapsille laitettiin päähineet, joissa oli joko kukka tai eläimen kuva. Piitu sai ihanan leppiksen :)Ja kotona myöhemmin tuumasi hieman väsyneenä että "Äiti, mie en ois halunnu olla mansikka!" :DPojat oli mukana myös.
Ja näin hienosti ne osasi istua kirkossa. Minuutin. Sitten nuorempi herra mittasi mm. juoksuaskelin kirkon koko käytävän (useaan otteeseen), kävi tutustumassa alttariin ja kokeili muutamaan otteeseen josko kanttorin kanssa olisi päässyt muutamat nuotit soittelemaan. Huh.


Taustalla näkyvät kynttilät oli enää noin 10 cm päässä pojan sormenpäistä kun iskä ehti paikalle ja tässä hyväksi lopuksi osallistutaan kerhotädin puheeseen. :)
Että näin. Kirkko taitaa olla poissuljettujen juttujen listalla mitä meitin Lukaan tulee... Toistaseksi.


Hyväksi lopuksi vielä ihka ensimmäinen kuva meidän tontilta! :)Eihän tästä juuri mitään hahmota, pelto ku pelto!

Käytiin vähän mittailemassa että mihin kohtaan talo tulisi, paperilla kun on niin vaikea hahmottaa. Pienihän tuo on ku mikä, mutta olen alkanut tykkäämään siitä entistä enemmän; eipähän tarvii omaisuutta laittaa istutuksiin ja pihasta saa kodikkaan.


4 kommenttia:

 1. Ai teilläkin alkaa rakentaminen. Ihana aurinkoinen tontti!

  Pienellä leppispäällä on suloisen keskittynyt ilme.
  Meidän neljä vee ei osallistunut seurakunnan kerhon päätösjuhlassa yhteenkään laululeikkiin. :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoinen on, sen mukaan on mietitty kaikki ja suunnittelija on naureskellut mun "mut sit aurinko...." -jutuille ;) Tuonne taaksehan tulee jossain vaiheessa taloja myös, takapihat vastakkain siis. Mut vaan 1-kerroksisia, eivät aivan auringon eteen yllä. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea talonrakennus projektille, meillä on sama meneillään ja ihanaa aikaa kun saa suunnitella ja sisustaa kaikkea. Mukava lukea myös toisten rakentajien tarinoita ja valintoja, niitä vaikeita valintoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! Ja kiva on tosiaan lukea muidenki pohdintoja, monella tuntuu nyt sisustuksessa olevan samaa suuntaa ja saa itellekki hyviä vinkkejä ja palat loksahtelee paikoilleen :) Yksi tuttava oli enemmän sillä linjalla että osanotto on paikallaan kun joku alkaa rakentaan, mutta kyllä minusta tuntuu että voisin suunnitella sisustusjuttuja yötä päivää! :D

  VastaaPoista