tiistai 8. kesäkuuta 2010

Perä eellä puuhun

Listat ei ehkä ole number one priority kun aletaan rakentamaan taloa. Mutta kivahan niitä on kattella. Ja päättääkki ehkä jo valmiiksi nii ei tarvis sitten kun hakea vaan. : )


Haluaisin ooooooikein korkeat jalkalistat.

Niinku nämä, 12 cm korkeat.




Mutta minua ehkä mahdollisesti vähän häiritsee tuo alimmainen ura, ilman sitä tämä lista olis täydellinen.


Seuraava vaihtoehto on muutaman sentin matalempi, 9,5-senttinen.



Ei paha. Mutta ei niin korkea. :( Ehkä oppisin olemaan huomaamatta tuota ensimmäisen listan uraa. Jos alkasin opettelemaan jo nyt, olis vuosi aikaa.




Ja sitten on vielä nämä kulmapalat.





Miehen siskolla oli vastavalmistuneessa vintissä nämä ja ihastuin heti! Mutta silti epäilyttää, haluanko niitä omaan kotiin joka oven nurkkaan, pelkään että tulee liikaa yksityiskohtia. Seinät ei kuitenkaan tule olemaan valkoisia, joten listat ja kulmapalat erottuiskin vielä paremmin.


Siinä se nyt on, ensimmäinen asia jota en ole osannut päättää HETI. Here we go....


(Kuvat listatalo.fi)

2 kommenttia:

 1. heippa,
  eksyin tänne ja mukava lueskella sinun sisustusmietteitäsi. Aika samanlainen tyyli tuntuisi olevan kuin meillä. Meille tulossa Rauhala ja kaikki valinnat tuntuivat vaikeilta -etenkin keittiö ja kaakelit. Nuo listat otettiin kyllä ihan vaan Rauhalapaketin mukaan. Mikä talo teille on tulossa?
  jos haluat vastavierailulle mun blogiin laita meiliä: talorannalla@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei T! Kiva ku eksyit! :) Meille tulee kopio Rauhalasta, ihastuin ihan täysin mut päästään vähän halvemmalla kun tehdään pitkästä. Minusta tuntuu että vaikka mulla on tosi vahva visio siitä, miltä talo tulee näyttämään, niin vielä tässä kerkeää jonkun paniikkihässäkän kehittää ja koko pakka menee sekasin... ;)

  Laitanki heti meiliä!

  VastaaPoista