sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Houston, we have a problem!

Takan valinta tuottaa päänvaivaa. Todella.

Tämä ihana, mustalla tuplaovella...Vai tämä valkosena + lasiluukulla??Pidin tuota alempaa jo ihan itsestäänselvyytenä, mutta kakluunikin olis kuulemma tervetullut.

Taas tämä sama kysymys, kyllästynkö kakluuniin vuodessa parissa?? Onko se liian erilainen?


10 kommenttia:

 1. Eikös teillä ollut tarkoitus myydä tämä talo vielä jossain vaiheessa, joten anna palaa ja valitse hyvällä omalla tunnolla sellaisia ratkaisuja, jotka nyt miellyttää:)

  VastaaPoista
 2. Totta! Eikähän tuo pönttöuuni mitenkään sen hallitsevampi ole ku toinenkaan. Ainoa on se, että jos haluanki vuoden päästä kaikkea tosi modernia... Mutta pisteet on tällä hetkellä 51-49 pönttikselle :)

  VastaaPoista
 3. Heippa,katsasta gabriel keramikin pyöreät kaakeliuunit. On ikäänkuin noiden vaihtoehtojesi välistä :-) Meille tulee varmaan kungsholm-malli, sopii mielestäni myös modernimpien mööpeleiden seuraan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä Maileen, oli tosi kivan näkösiä takkoja! Ja sitä samaa Kungsholmia katoin heti itekki. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kaakelitakkaankin voi kyllästyä, nimimerkillä kokemusta on. :) Pönttis on kyllä ihana ja luulen, että eleettömyydessään ajattomampi kuin kaakeliuuni. Tai ainakin toivon näin, kun nyt valittiin pönttöuuni. :)

  VastaaPoista
 6. joo kaikkeen voi kyllästyä ... noi pönttöuunit on ihania. otettiin kaakeleilla oleva kun halusin sen uunin.

  VastaaPoista
 7. Se on kyllä totta, että kaikkeen voi kyllästyä! Nyt ongelmana on se, että haluaisin valita kaikkea ihanaa, joista tykkään ainakin tällä hetkellä tosi paljon, mutta järki käskee kuitenkin valita ne ajattomammat vaihtoehdot.

  VastaaPoista
 8. Hienoja on kyllä molemmat!<3 Varmasti vaikea valinta! Minä ehkä valitsisin tuon alemman valkoisena..

  Mukava muuten kun vierailit blogissani!:)

  VastaaPoista
 9. Meillä on tuollainen valkoinen pönttöuuni mustareunaisilla lasiovilla. Tykkään siitä kovasti. Meidän pönttöuuni on tyttäreni huoneessa ja siitä turvallinen ettei sen reuniin voi lyödä päätänsä ym :)

  VastaaPoista
 10. Sarppa, kiva ku kävit myös! :)

  Katariina, kuumuuko se uunin pinta? Kyllä NYT ainaki näyttäs että sen pönttiksen valitsen, eihän sitä nyt samanlaista kehtaa laittaa ku edellisessä talossa :)

  VastaaPoista