perjantai 8. lokakuuta 2010

Recuerdos de Mallorca, Parte 1

Kyllä meni 10 päivää Mallorcan lämmössä (ja vähän sateessakin) hurjan nopeasti, niin hartaasti ja pitkään ku sitä ootettiin!

Vähän olis voitu lähteä aikasemmin, elokuun loppu olis varmaan ollu perfect. Aurinkoakin saatiin, mutta muutamana päivänä sateli vettä. Täällä kotisuomessa tykkään sateesta, mutta siellä pienessä huoneistossa kahden vilkkaan muksun kanssa ne pari sateista iltapäivää tuntu tooooosi pitkiltä.

Vaan olipa onni, että meidän hotelli (Sea Club Alcudia) oli superlapsiystävällinen! ...Tai ainakin Piitu-ystävällinen, Luka tyyty aika paljon seurailemaan sivusta siskon touhuja. :)Piitu pääsi ihanan pikku ponin selkään, äitiä vähän pelotti...

Ja niin tais pelottaa pienimmäistäki, vaikka katteli reilun matkan päästä! :)

Lukaa kiinnosti kaikki autoa tai muuta pärisevää muistuttavat härvelit. Ensimmäisessä kuvassa pojat laitto rahansa kaivuriin, jolla sai nostella palloja paikasta A paikkaan B enkä ole ikinä nähny tuota ikiliikkujaa noin keskittyneenä.

Sitte otettiin ihana kasvomaalaus...

Ja uus tukka, tottakai! Mikä ilme, onnellinen?? :D
Mutta se mikä jaksoi todella kiinnostaa ainakin ensimmäisen viikon...
Etanat! Niitä kerättiin kasoihin, jonoihin, ämpäriin..... Yök.

Kivaa oli myös törmätä sillon tällöin Loloon...

...ja tanssia illalla Mini Discossa Tobyn kanssa!Minilandissa sai askarrella ja leikkiä silloin, kun uimaan ei tarjennut.

Mutta pääasiassa loma meni kuitenkin uikkareissa!

Etuperin...

Ja takaperin, ilman kellukkeita! Tyttö oppi itekseen uimaan ja sukeltamaan ilman kellukkeita loman aikana! :)

Tottahan se pienempiki siellä hyppi ja pomppi :) Montakohan litraa lie nieli tuota kloorivettä mutta onnella ei ollu rajaa!

Päiväunetki ois menny vaikka altaassa :)

Rannallaki käytiin mutta suolanen vesi ei ollu oikein lasten mieleen. Sen verran kuiten jaksovat että vuokrattiin tuo ajettava liukumäki. ;)

Lopuksi ostettiin muistoja, naamiaisia ootellessa.

Ja tukka laitettiin vielä kuntoon ennen kotiinlähtöä.


Sellanen oli lasten Mallorca.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja hulvattomia ilmeitä:) Piitukin on niin upeasti päivettynyt tuossa vimpassa kuvassa, että onhan siellä kovasti aurinkoakin saatu:)

  VastaaPoista
 2. Piitu ei kyllä tarvinnu ku 2 päivää aurinkoa, se ruskettuu tosi nopeaa. Ja vielä oikein semmonen tumma, syvä rusketus tulee, ei yhtään punertava niinku itellä. Eikä pala, ei voi olla ku kade!

  VastaaPoista
 3. Näyttipäs kivalta reissulta. Tainu kläpit nauttia oikein kunnolla. Varmaan vanhemmillaki ollu ihan hauskaa ;)

  t. Jossu

  VastaaPoista
 4. Kyllä kläpit nautti, Luka vielä kotonaki ensimmäisenä aamulla sano että UIMAAN ja Piitu kyseli että miksei me voitu olla siellä koko päivää.. Nii, eihän me oltu ku 10 päivää. ;)

  VastaaPoista