torstai 28. lokakuuta 2010

Mitähän jos...

Joskus viime vuonna (?) ostin Soilelta Madrid-sarjan ruokapöydän ja 6 rottinkituolia. Pöytä on tummanruskea ja tuolit vaaleamman ruskeat. Pöydän kohtalo on sinetöity jo aikoja sitten, se saa valkosta maalia pintaansa heti kun uusi autotalli valmistuu, mutta tuolit onki sitten ihan väärän väriset.

Kunnes löysin tämän kuvan Thomartin sivuilta...Kuvan pöytä ja tuolit ei ole ihan samaa sarjaa, mutta melkeinpä identtisen näköset tuon meidän ryhmän kanssa.

Otexihan kyllä tarttuu vaikka ja mihin, uskaltaiskohan sitä kokeilla myös noihin tuoleihin..???

Tuo olis meinaan täydellinen väritys meidän tulevaan keittiöön, jota muuten mennään huomenna suunnitelemaan Topi-keittiölle! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea; tulee varmaan upeat! Missä täällä muuten on Topi-myynti?

  VastaaPoista
 2. Oulussa asti pitää mennä käymään Topilla, siellä niitä onki sitte kaksin kappalein. Mutta jos sieltä nyt löytyy se mitä haen (nettisivujen perusteella ainaki) niin ei haittaa pieni välimatka.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Tuo otex kiinnostaa kovasti. Lakattu mäntykalustoni (astiavitriini seinällä, kirjahylly, lipasto) haluaisi maalia pintaansa :) Onko todella niin että otexia pohjalle ja maali päälle? Lakkaako otexin päälle jos haluaa että pölyt pyyhkiytyvät :)? Susu

  VastaaPoista
 4. Hei Susu! Juu, niin me ollaan maalailtu nyt lipasto, kirjotuspöytä ja puusohva, kaikissa ollu joko maali-tai lakkapinta. Yhtäkään kalusteista ei jaksettu hiota ollenkaan,pinta pesty vaan ja otexia päälle. Varmaan ne liikkeessä neuvois vaikka ja mitä muuta, mutta mikäpä tässä, kun itelle tekee.:) Ilman lakkaa pintoja on tosiaan mahoton saada puhtaaksi, että sen se vaatii ainakin tai sitten maalin. Ite tykkään tuon otexin väristä, on tosi valkonen!

  VastaaPoista
 5. Otexia mäkin oon käyttänyt tartuntapohjamaalina, tosin siihen vielä oikea maali sitten päälle. Kauniilta näyttää tuo ideasi!

  VastaaPoista
 6. Juu kyllä mieki varmaan tämän pöydän teen kunnolla ja maalaan kunnon maaleilla, sen pitää kestää pari murua haarukoineen. ;)

  VastaaPoista