sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Paluu (liikunnalliseen) arkeen


Tulipas taas pidettyä blogilomaa. Joulukuun alussa alkanu flunssa ja sitä seurannu poskiontelontulehdus ei lähtenykkään ensimmäisellä kuurilla vaan lämpöily ja nylonbeatimäinen ääni jatku aina vaan, joten hain viikko sitten uudet lääkkeet ja NYT olen terve ja pääsen vihdoinki käyttämään tätä...

Joulupukki toi mulle aivan ihanan Polarin FT40 sykemittarin! Se kertoo sykehommien lisäksi sen, kohottaako harjotus kuntoa vai polttaako rasvaa, muuten ihan perus. Opin käyttämään ilman käyttöohjetta, ja se on tärkeä ominaisuus jos joku! :D
Kerkesin kokeilla sitä pari kertaa jo välipäivinä, kunnes tajusin että superkorkeat sykkeet johtu edelleen pesivästä tulehduksesta. 
Tein sillä myös kuntotestin, joka mittaa leposykkeen perusteella aerobisen kunnon ja hapenottokyvyn. Ensimmäinen tulos silloin välipäivinä oli 39 = keskiverto. Nyt kun olo alkaa olla täysin terve, sain tulokseksi 43 = hyvä. :) Enää pari pykälää, niin hyppään ryhmään erittäin hyvä!


Ja kyllähän meillä muutki harrastaa. Tyttönen sai maanantaina ensimmäistä kertaa luistimet alleen ja se on menoa nyt! 4 kertaa käytiin viikon aikana ja kehitys on hurjaa, vauhti on vähintääki kymmenkertaistunu! :)
Jotta mamma tarkenee seisoskella jäällä pienen luistelijan kanssa, piti mamman saaha uuet kengät. Niissä on huopavuori, niillä tarkenee!

Ja kymppiuutisia apinoidakseni, loppukevennys!  

Tyyppiesimerkki aiheesta "Mitä isommat edellä..."
"...sitä pienemmät perässä!"Oi sitä onnen päivää ku äitin Sport-lehdessä oli ihan oikeita balettiliikkeitä! ;D
 

P.S. Viimeisen viikon olen illat pyörittäny Ikean keittiön suunnitteluohjelmaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti