perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tuntitaksa kohillaan...

No kun sain idean. Laskeskelin pari iltaa. En pulkalla, vaan laskimella. 

Ja....

Haettiin tänään 56 pakettia laminaattia ja 29 pakettia kiiltävää, valkoista 20x40cm seinälaattaa. "Heitettiin" ne pakuun ja ajettiin koko lasti mun mummon autotalliin kesää odottelemaan. 


Pakko tunnustaa, että jossain vaiheessa meinasi iskeä kamala katumus. Ei valintojen suhteen onneksi! Laminaatti näyttää edelleen juuri siltä, miltä sen pitää.
...Vaan siksi, että tavaraa tuli aika paljon. Ja kannettavaa oli. 


 
 
Mummon autotalli ja "jäätelöhuone" tuli aika lailla täyteen. Viime viikolla sinne kannettiin jo ulkovalot, jotka tilattiin Kärkkäiseltä.  Mutta nyt, kun työ on tehty ja mietin niitä satalappusia, jotka säästin tarttumalla hyviin tarjouksiin, olen tyytyväinen.
 
 
 
(Välihuom. ! Mummon varastoissa on järkyttävä määrä ROSKAA. Kattiloita ja termoskannuja vuodesta 1960, muovipussillinen muovipusseja... :D )
 
 
 


Illalla käytiin kavereiden mummolassa...

"Äiti, saaaaanko mennä uimaan, saanko, saanko, saaaaaaaanko???"
"Ei ehditä, iskällä on töihin meno!"
"Aina sitä ehtii pikasesti uimassa käydä!"


MOLSKIS!!!Onnelliset uimarit, mahottomat vesipedot <3 


P.S. Tilattiin tosiaan ulkovalot Kärkkäisen postimyynnistä, kun ei viitsitty niiden takia lähteä ajamaan (reilu tunnin matka suuntaansa). Valitsin toimitustavaksi postipaketin, kun ajattelin ettei niitä kannata tänne kerrostaloon ottaa vastaan ja taas alkaa kuljettamaan mummon luo. Pari päivää tilauksesta miehelle kuitenkin soitettiin kuljetusliikeestä, että ovat niitä meille tuomassa! Postipaketin hinnalla (5,80)  toimittivat meille 14 pakettia lamppuja kotiin asti. :) Onni että mies oli pakettiautoineen kotona, ettei jouduttu käyttämään niitä 14 lamppua täällä kolmannessa kerroksessa ensin....

6 kommenttia:

 1. Hei,
  Kauniin näköistä laminaattia, tuollainen meilläkin ollut mielessä nykyisen kellertävän (yöks) muovimaton tilalle. Utelenkin mistä kaupasta löysitte ja mihin hintaan?

  VastaaPoista
 2. Hei Helminea! Kiitos, minustaki tuo oli ihan nappilöytö, se ei ole liian kovan ja kylmän näköinen, ei YHTÄÄN kellertävä ja silti tarpeeksi vaalea. (ja se onkin ainoa valinta, joka ei ole muuttunut viime syksyn jälkeen;)) Laminaatti löytyi Värisilmästä ja hinta oli 17,90.

  VastaaPoista
 3. moikka! löysin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi. meilläkin rakennusprojekti aluillaan ja mielenkiinnolla luin juttujasi. minusta saat varmaan vakituisen lukijan :) tsemppiä urakkaan! -mansikka-

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa mansikka! :) Kohtapa alkaa raksapuolellaki tapahtuun niin ei tuu näitä kuukauden taukoja ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa laminaattia! Saanko udella mikä tuo laminaatti on nimeltään? Hintakin on sopiva:)
  Aurinkoista kevättä!
  - Sari

  VastaaPoista
 6. Hei Sari! Laminaatti on Värisilmästä, Ideo Perfection ja väri Polar Ash. :)

  VastaaPoista