lauantai 20. helmikuuta 2010

Lauantaina lastenvaatteita...

Selailin puolivahingossa löytyneitä lastenvaateblogeja ja tottakai eksyin myös muutamiin nettikauppoihin haaveilemaan.

Meidän lapset puetaan pääasiassa Henkan, Lindexin ja KappAhlin vaatteisiin. Mielelläni ostaisin merkkivaatteitakin, mutta tässä taloudellisessa tilanteessa ja toisaalta myös lasten iän puolesta se olisi silkkaa hulluutta. ;) Lapset ovat siinä iässä (3,5 ja 1,5) että elämää eletään, kokeillaan ja koetaan, eli sotkua tulee. Harmittaa jo halvempienkin vaatekertojen vuoksi kun jotkut tahrat vaan ei eivät lähde, ja niin vaatteet päätyvät tahroinensa kaapin perälle siltä varalta, että jonain päivänä kaikki muut ovat pesussa, kunnes ne heitetään pois vain parin käyttökerran jälkeen.


Mutta JOS meidän lapset olisivat siistejä, rahallisia enkeleitä, jotka vain istuisivat ja lukisivat kirjaa tai kulkisivat äidin ja isän vierellä karkailematta (eli eivät olisi lapsia lainkaan ;)) , saattaisin pukea heidät tämänkaltaisiin ihanuuksiin... *huokaus*







Pojan asun nyt voisikin ottaa käyttöön, mutta taitaa paita olla vielä vähän liian valkoinen miehelle joka, juuri opettelee syömään ja kuolaa kuin Bernhardilainen. ;)



Nämä asut on Gymboreen mallistoa.


Toinen merkki, jota olen aiemminkin ihastellut on Cupcake.

Tähtitakki pojalle olisi suloinen kuin mikä!




kuva: www.lakritz.fi



Ja tytölle tämä ihastuttava Gapin Trench Coat!


kuva: www.asos.com


Asoksella on muuten kivoja vaatteita aikuisillekin, mutta ne jätän toiseen kertaan.

Leppoisaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti