lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kuumetta... tai ainaki lämpöä

Onneksi vain talokuume nostaa päätään, muut taudit pysykööt kaukana meistä!

Tähän asti ollaan oltu erittäin tyytyväisiä kerrostaloasumiseen, eikä mitään polttoja rakentamiseen ole kauheasti edelleenkään, koska MINÄ en osaa päättää minne sen oman Onnelani haluan ja kerrostaloelämä on huoletonta. Ja halpaa. Melkein ilmaista.

Mutta sittenpä mies sai päähänsä jotain hullua. Myyntitalo!

Ja minä hullu oon nyt jotenki siihen innostunu mukaan.


Saisi sitä omaa paikkaa hakiessa asua kuitenkin omakotitalossa, ja parhaassa tapauksessa saisi pientä lisää Onnelan budjettiin.

Myyntitalo tehtäisiin tottakai kuitenkin myös itselle, niin ettei pakko ole myydä jos siltä tuntuu. Eli minne tahansa ja mitä tahansa ei aleta pystyttelemään.

Onnelasta poiketen tästä talosta tulisi 1-kerroksinen. Vähän pitkin hampain aluksi suhtuduin ajatukseen, inhoan 1-kerroksisia laatikkotaloja!:/

Mutta sitten mies ehdotti että tehdään samanlainen kun kavereilla oli muutama vuosi takaperin toisella paikkakunnalla. Hekin siis myyntiin sen tekivät ja heti meni. Niiiiiiiiin hieno! :)Tänä viikonloppuna onkin sitte juuri sopivasti Rakentajamessut paikallisessa jäähallissa.

Aamulla heti sinne suunnattiin.Luka keräili ilmapalloja.

Ja äiti esitteitä.Valitettavasti messut vaan oli aika suuri pettymys. :/

Näytteilleasettajia oli huomattavasti vähemmän, kuin mitä olin odottanut ja kaikki sisustusmateriaali-jutut puuttuivat kokonaan! Kattopeltejä, ikkunoita, autotallinovia, vakuutusyhtiö, puhelinoperaattori, lukkoliike, karkkimummo... Eihän näistä saa mitään inspiraatioita!

No, ehkä nyt keskitytään tontin etsimiseen ja päätetään lattiamateriaali vasta sitten. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti