maanantai 5. huhtikuuta 2010

Sotkun jälkeen siistimpää, vihdoin oon sen saanut ymmärtää...

Jotenkin tämä pääsiäinen oli tooooooodella pitkä. Ja me vaan olla möllötettiin kotona, ja sehän taas tarkottaa sitä että joka nurkka tuli tutuksi ja kaikki alkoi kyllästyttämään toooooooodella.


Eli hommiin.


Muuton jäljiltä oli vielä eteisen lipastojen päällinen kuin lastattu laiva mutta nyt sain sen kuntoon. Tuttuun tapaan änkesin kaikki epämääräset tavarat minkä minnekin. Ja nyt eteissä näyttää vähän niinku tältä. :)Ja nyt JO sain seinälle hääkuvankin (häät oli 15.12.2007). Harmi vaan ettei kuvasta tullutkaan niin suurta kun luulin, ylä-ja alareunoihin jäi tyhjää ja sen pahvin (jonka nimeä en osaa kirjoittaa) kanssa meistä näkyy vaan kädet ja kukka. No, eihän noita kuvia tule juuri katsottuakaan, eipä tuo haittaa.


Joka tapauksessa, hääkuvan kaveriksi pääsi tuo kyltti, jonka voitin kai vuosi sitten ihanaisen Country Heartin arvonnasta. Vaikka ei tuo meidän tarinaa mitenkään kuvaa. Tai no joo, ehkä tuo Do it!
No mutta sitten. Koko loppuasunto onkin sitten jotenkin... Ihan kuin Piitun vuosi sitten tekemä palapeli.. Palat on kyllä toisissaan kiinni, mutta ei niistä mitään kuvaa tule.


Olohuone kaipaa jotain. Ja paljon.
Ylemmästä en edes tiedä (muuta kuin sen, että miesten ja lasten kunnioitus äidin sohvatyynyjä kohtaan on yhtä vähäistä), mut alempaan kuvaan sopisi täydellisesti joku ihana kaappi tai vitriini. Valkoisena. Eikös?


Yks semmonen siis. Kiitos.

5 kommenttia:

 1. Hienoja kuveja! Ei menny kovinkaan kauoa hääkuvan teettämisessä ;) Mulla oottas aika monet kuvat sopivia kehyksiä, ei oo osunu mieluisia ja sopivia kohille :/

  Yks ehotus vitriinikaapista olis ikean Liatorp. Meillä on sellanen ja oon tykänny :) Taitaa olla aika monen muunki kaupan valikoimissa joku valkoinen vitriini, että luulis mieluisan löytyvän, jos ei se Liatrop miellytä :)

  t.Paula

  VastaaPoista
 2. No ei menny kauaa, oon tämmönen toiminnan ihminen nääs :D Kiitoskortitki on edelleen suunnitteluasteella...

  Kiva se Ikean vitriini kyllä mutta mulle ei taida kelvata ku wanhat. Tai jos onkin uudempi niin pitää olla oikeaa puuta, niin teen siitä vanhan näköisen. :)

  VastaaPoista
 3. Siehän oot ollu ahkerana :) Mulla nuo tyttöjen kuva hommat on vasta suunnittelu asteella :D Sie oot kuiten saanu lapsista kuvat jo seinille.
  Kivalta näyttää tuo teiän eteinen!! :)

  T: Laura

  VastaaPoista
 4. Hei,
  ajattelin ilmoitella itsestäni näin uutena lukijana. Sinulla on kauniit lapset ja ihania nuo valokuvat tuolla eteisen seinällä! Itse toivoisin jotain samantyylistä, mutta kun ei ole vielä lapsia, niin en oikein tiedä mitä kuvia sitten laittaisin, omaa pärstää ei ehkä monessa kuvassa viitsisi katsella...

  Ja valkoisena, kyllä vaan :)

  Tervetuloa myös vierailemaan minun blogissani!

  VastaaPoista
 5. Ihan ekaa kertaa tänne eksyilin :) Jotenkin tuo toooooooosi pitkä kotipääsiäinen kolahti :)

  Itsekin pyörin tooooosi pitkät päivät kotosalla nuorimmaisen kanssa ja meillä sitä uutta kotia vasta etsiskellään... Jokapuolella on kaaos ja ihan turha edes haaveilla mistään vitriinistä.

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista