lauantai 10. huhtikuuta 2010

Ostoksia ja julkimoita

Meidät on hyljätty. Meidän iskä on ollut torstaista asti Lontoossa ja vasta maanantaina tulee takasin. Onneton.

Mutta eilen tuli postissa sen tilinauha, joten kaupoille mars! ;)

Heitin muutossa pois kaikki vanhat kamalat tennarit, ja ajattelin ostaa jotkut kivat valkoiset. Mutta näillä keleillä niitä sais ostaa 1/vko joten hain tällaset väliaikatossut, siihen asti että maa kuivuu.
Henkalta, 19,95. Not bad.


Mutta sitten. Juuri kun käveltiin Kultajousen ohi, äiti kysyi mitä haluaisin syntymäpäivälahjaksi. Ja siinä se oli. Ihanan ihana kello!!Nyt voisin helposti sanoa että tää maksoi noin 59987 euroa mut totuus on, että ovh oli 29,90 ja jollain Kultajousen kantiskortilla vaan 19,90! :) Me very happy.

Eikä tullut edes huono omatunto, yleensä kun äiti ostaa ne kalleimmat lahjat. Nyt jätin sen kunnian miehelle. :D Onkin yks karvasempi juttu sitä varten, saas nähdä suostuuko....Lapsillekin on kevätpuvut nyt valmiina, odottamassa vielä muutamia lämpöasteita lisää.

Molemmilla ReimaTeciä, Piitun puku (sweet as candy!) on alesta bongattu ja Lukan ostettu käytettynä.
Ja sitten!! Tiedätte varmaan bändin U2? Ja Bonon? No, se kävi meillä toissapäivänä kylässä. Joo joo, kävi kävi!

Hassua, sekin käyttää Black Horsen kalsareita!

5 kommenttia:

 1. Tarkotat Soile Bonoa?:) Kiitos, oon ihan innoissani tosta kellosta. Kauan jo ettiny kivaa, mut ne kivoimmat tahtoo olla tosi leveitä ja mulla on (vaikkea muun kropan perusteella uskos) tosi kapeat ranteet.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kello, kävisi oikein hyvin minunkin tyyliin!

  VastaaPoista
 3. Kiva kello ja huippu söpö & tyylikäs Bono!

  T. Paula

  VastaaPoista
 4. Niin tietenki; Bono! Miten mulla nyt noin pääsi väärä nimi lipsahtaan...katoin varmaan noita edellisen postauksen kuvia Lukasta ja se siinä meni vähän sekaisin....pikkuisen samaa näköä on pojissa;) Tuohan on ihan Victoria Beckham-kello!
  ps. et oo haasteeseen vastannu....

  VastaaPoista