tiistai 18. tammikuuta 2011

Vielä pari...

Yhdet vielä, sitten lopetan. Lupaan.
 Näitä on niin kiva laitella ku näkee sitten, jos ei joku väri tai tavara ns. kuulu joukkoon. :)
 


 Tilasin Elloksesta tuon söpösen pitsireunasen vessanmaton, toivottavasti on luonnossa yhtä kiva!


 


Muutama uusi tyyny ja torkkupeitto olohuoneeseen. Suurempi kori lehtikoriksi tai torkkupeitoille, pienemmät vitriinikaappiin pitämään tilpehöörit kurissa.Ja tämä!
Piitu pieni ei ollu pysyä nahoissan, kun näytin sille tämän kuvan. "Saanko oikeasti isojen tyttöjen tavaroita??" :)
Tuota pöytää meille ei ole tulossa, mutta se oli lähinnä sitä, jonka Piitu sit saa... Tai no ei oikeastaan edes ole, paitsi on se valkonen! :DJa Ikeasta vielä sen verran, että eilen tajusin et siellähän voi suunnitella kylpyhuoneita ja mitä kaikkea, samalla tavalla kun keittöitä. Minun wc:n suunnittelu vaan tökki sen verran, että luovutin heti alkuunsa!


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tutuilta valinnoilta, meilä on selvästi hyvin sama (hyvä)maku :)).
    Meillä on muuten nuo valot vessassa ja on vissiin kolmas kipale menossa -edelliset on menneet rikki. Joten ehkä hyvä idea ostaa yksi varuiksi, ne kun oli aika huokeita...tai sitten me ollaan vaan liian kovakouraisia. Lasi oli tosi ohutta ja menee (kovakouraisilta ainakin:)) helposti rikki.

    VastaaPoista
  2. Meillä ON hyvä maku, johan se on tässä pariin otteeseen todettuki :D Ja muistanki lukeneeni noista lampuista jostain, oisko sit ollu just sinun blogissa? Voi olla että ne vielä vaihtuu! Meillä ei kestä jämerämpikään kalusto...

    VastaaPoista